Produk
&Tujuanana kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah ku ka-precision anu luhur sareng kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal customer tiasa karasaeun teu yakin sareng yakin dina barang-barang kami dina produk application.Our urang sacara éksténsif milari aplikasi ti pasar kusabab sipat anu saé. Aranjeunna gaduh seueur fitur anu ngajamin popularization sareng aplikasi.
MACA DEUI
2020 témbok partisi pangsaéna pikeun dijual

2020 témbok partisi pangsaéna pikeun dijual

2020 témbok partisi pangsaéna pikeun dijual. Doorfold dirancang ku cara nganggo bahan pangsaéna sareng téknologi ngarah. Kami tiasa janten pitulung anu hébat. Doorfold bakal ngaliwatan cek ganda sateuacan pengiriman. Diuji sacara ketat pikeun ngajamin kualitas na tina segi parameter pikeun mastikeun yén cocog kana modél telepon anu ditunjuk.
2 pandangan· 2020/06/18
partisi témbok akustik khusus pikeun kelas

partisi témbok akustik khusus pikeun kelas

partisi témbok akustik khusus pikeun kelas. Doorfold dihasilkeun nganggo bahan baku anu dipilih sacara saksama. Bahan ieu bakal diolah dina bagian méngingkeun sareng mesin kerja anu béda-béda pikeun ngahontal wangun sareng ukuran anu diperyogikeun pikeun manufaktur parabot. Produkna stabil dina kakuatan. Éta tiasa nyerep sinar panonpoé-intensif énergi, lampu ambien, sareng sababaraha lampu buatan sateuacan ngarobih énérgi kana listrik. Doorfold negeskeun nyayogikeun palanggan sareng produk sareng jasa anu pangsaéna.
4 pandangan· 2020/06/18
partisi témbok restuaurant adat pangunjung pangunjung

partisi témbok restuaurant adat pangunjung pangunjung

partisi témbok restuaurant adat pangunjung pangunjung. Guangzhou Doorfold Partition Wall Co, Ltd ayeuna gaduh tim transportasi profésional sorangan pikeun mastikeun pangiriman tepat waktu kanggo nasabah. Salaku urang gaduh tim pangontrol kualitas pikeun mariksa kualitas unggal tahapan produksi, produk pasti tiasa kualitas luhur. Doorfold minuhan kawajiban kaamanan sareng standar anu aya. Pangwangunan sareng pangropéa mastikeun ketat dina syarat kaamanan dina Peraturan Kaamanan Listrik.
2 pandangan· 2020/06/18
partisi témbok partisi Cina produsén témbok partisi

partisi témbok partisi Cina produsén témbok partisi

partisi témbok partisi Cina produsén témbok partisi. Penciptaan Doorfold saluyu sareng standar nasional sareng internasional, sapertos tanda GS, DIN, EN, RAL GZ 430, NEN, NF, BS, atanapi ANSI / BIFMA, jsb. Produkna henteu nyandak résiko anu kaget listrik. Éta nembé lulus Tés Ayeuna Leakage ku mariksa naha arus bocorna kakuatan AC / DC ngalir ka terminal taneuh langkung standar. Doorfold ngalaman ngalaman pasokan anu hadé pikeun konsumén.
3 pandangan· 2020/06/18
Palayanan
Ngaropéa salse
Kami bakal leumpang anjeun ngaliwatan prosés nyiptakeun solusi, tina komunikasi pre-sale, desain, pembuatan, pangiriman ka pamasangan.
Urang nyayogikeun skésa desain CAD sareng 3D. Urang ngalakukeun tilu fase QC pikeun mastikeun kualitas produk.
Kami parantos ngiringan aturan standarisasi pikeun prosés produksi anu ketat, ngahémat waktos sareng biaya pikeun dua pihak sareng mendakan mangpaat anu maksimal pikeun anjeun.
Kami ngabagéakeun anjeun badé nganjang pabrik kami.
Manajer proyék anu ditugaskeun kami bakal nungtun sareng ngajagi proyek sareng ngajalankeun ku ngaidentipikasi sumber anu diperyogikeun, nyusun sareng ngahubungi anjeun atas nama kontraktor umum;
Urang bakal marios anggaran, rencana, sareng gambar, sareng ngalaksanakeun kunjungan situs penilaian pikeun nangtukeun ruang lingkup sareng kabutuhan proyek pikeun ngajukeun pendekatan anu pangsaéna;
Manajer proyék anu ditugaskeun kami bakal nungtun sareng ngajagi proyek sareng dijalankeun ku cara ngaidentipikasi sumber anu diperyogikeun, nyusun.
KAS
Kami sapinuhna immersed dina dunya produk konsumén urang. Tapi urang henteu mung ngarendam kana fitur khusus séktor; urang ogé neuleuman jero ngeunaan patarosan sapertos: "Naon anu matak konsumén pikeun konsumén urang?" "Kumaha carana urang nyababkeun kahayang mésér ahir konsumén?" Ieu naon anu bakal urang lakukeun sareng anjeun. Ieu kumaha urang ngajantenkeun proyék anjeun kana proyék kami.
MACA DEUI
Rapat Girang Ramah Yongan

Rapat Girang Ramah Yongan

Rapat Girang Ramah Yongan
104 pandangan· 2020/03/12
Pusat Pimpinan Edge Nairobi Kénya

Pusat Pimpinan Edge Nairobi Kénya

Dua témbok partisi kalayan jangkungna 8 meter sareng panjangna kira-kira 27 méter pikeun ngabagi 3halls pikeun tujuan multifungsi, 4 panto kantong ogé disayogikeun ku perusahaan Doorfold. Ieu mangrupikeun panél tinggi anu kadua anu dipasang dina Africa.In dina proyék ieu kami nyayogikeun situs pamariksaan, pangukuran situs sareng urang ogé ngalaksanakeun pengiriman sareng pamasangan kanggo klien. Langkung seueur inpormasi mangga ngahubungi kami di belows.
96 pandangan· 2020/01/04
Fuqing Resort Yonghong Hotspring

Fuqing Resort Yonghong Hotspring

Fuqing Resort Yonghong Hotspring
110 pandangan· 2020/03/12
Haikou Marriott

Haikou Marriott

Haikou Marriott
59 pandangan· 2020/03/12
Tentang Kami
DOORFOLD Door Doorét
Doorfold nyaéta perusahaan anu mayar pisan perhatian pikeun kualitas produk. Tina pilihan bahan baku, desain, pikeun ngalengkepan pakét, kami teras ngalakukeun kontrol kualitas anu ketat nalika nuturkeun sistem produksi internasional.
Produk urang dibuktikeun tahan tahan waktos sareng seueur populer di kalangan para palanggan anu gaduh hotel hotél, arsiték anu sohor sareng saterasna. Dugi ka ayeuna, kami parantos lulus sertifikasi kualitas standar ISO 9001.

Kalayan langkung ti 15 taun pangalaman dina tembok partisi tilepan sareng ngageser sareng témbok témbok dorongan, Doorfold parantos ngumpulkeun pangalaman sareng kaahlian anu saé pikeun nyayogikeun para nasabah pikeun produk kualitas anu alus teuing sareng mastikeun para nasabah nampi jasa anu saé pikeun minuhan sarat tinangtu.
Anjeun wilujeng sumping ngadatangan pabrik urang atanapi ngirim kami nanyakeun iraha wae.

GET DI NGUMUNGAN US

Ngan tinggalkeun nomer email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak ku kituna kami tiasa ngirim anjeun kutip gratis pikeun desain kami seueur.

Pilih nagara atanapi wilayah anjeun