Pasokan Hiji-Eureun Solusi partition Tembok Acoustic Sapertos 2004.

Bahasa
Produk
&Tujuanana kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah ku ka-precision anu luhur sareng kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal customer tiasa karasaeun teu yakin sareng yakin dina barang-barang kami dina produk application.Our urang sacara éksténsif milari aplikasi ti pasar kusabab sipat anu saé. Aranjeunna gaduh seueur fitur anu ngajamin popularization sareng aplikasi.
MACA DEUI
Produsén Tembok Partisi Profesional OEM & ODM Partition Wall Service

Produsén Tembok Partisi Profesional OEM & ODM Partition Wall Service

Tembok partisi Doorfold nyaéta desain ilmiah. Dirarancang sacara ati-ati pikeun ningkatkeun kualitas ku désainer anu gaduh seueur pangalaman dina nyiptakeun asesoris hiasan témbok partisi hotél anu inovatif sareng unik.
2020/10/23
produsén partisi akustik

produsén partisi akustik

Video pidéo témbok akustik palindung anu ngagésér partisi tilepan tina akustik geser tilas partition produsén, Guangzhou Doorfold Partition Wall Co., Ltd.
2020/08/12
Ngageser partisi Tembok pikeun Pabrik partition témbok Best Hotel

Ngageser partisi Tembok pikeun Pabrik partition témbok Best Hotel

2020 témbok partisi hotél anu pangsaéna sareng témbok partition témbok kamar mandiri khusus di pabrik partisi Doorfold, pangiriman gancang, béaya rendah, kéngingkeun info.
2020/08/12
Kaca partisi Tembok Doorold partition Tembok Pabrik

Kaca partisi Tembok Doorold partition Tembok Pabrik

Sumber pikeun partisi ruang kantor? Hubungi China partitions témbok partai pangsaéna, Pabrik Partai Doorfold sareng kénging kutipan ayeuna.
2020/08/12
Palayanan
Ngaropéa salse
Kami bakal leumpang anjeun ngaliwatan prosés nyiptakeun solusi, tina komunikasi pre-sale, desain, pembuatan, pangiriman ka pamasangan.
Urang nyayogikeun skésa desain CAD sareng 3D. Urang ngalakukeun tilu fase QC pikeun mastikeun kualitas produk.
Kami parantos ngiringan aturan standarisasi pikeun prosés produksi anu ketat, ngahémat waktos sareng biaya pikeun dua pihak sareng mendakan mangpaat anu maksimal pikeun anjeun.
Kami ngabagéakeun anjeun badé nganjang pabrik kami.
Manajer proyék anu ditugaskeun kami bakal nungtun sareng ngajagi proyek sareng ngajalankeun ku ngaidentipikasi sumber anu diperyogikeun, nyusun sareng ngahubungi anjeun atas nama kontraktor umum;
Urang bakal marios anggaran, rencana, sareng gambar, sareng ngalaksanakeun kunjungan situs penilaian pikeun nangtukeun ruang lingkup sareng kabutuhan proyek pikeun ngajukeun pendekatan anu pangsaéna;
Manajer proyék anu ditugaskeun kami bakal nungtun sareng ngajagi proyek sareng dijalankeun ku cara ngaidentipikasi sumber anu diperyogikeun, nyusun.
KAS
Kami sapinuhna immersed dina dunya produk konsumén urang. Tapi urang henteu mung ngarendam kana fitur khusus séktor; urang ogé neuleuman jero ngeunaan patarosan sapertos: "Naon anu matak konsumén pikeun konsumén urang?" "Kumaha carana urang nyababkeun kahayang mésér ahir konsumén?" Ieu naon anu bakal urang lakukeun sareng anjeun. Ieu kumaha urang ngajantenkeun proyék anjeun kana proyék kami.
MACA DEUI
Kasus patali

Kasus patali

Kasus patali
2020/03/12
THE TIANYUAN HOTEL (XIAMEN) -GRAND BANQUET HALL (P1 & P2)

THE TIANYUAN HOTEL (XIAMEN) -GRAND BANQUET HALL (P1 & P2)

THE TIANYUAN HOTEL (XIAMEN) -GRAND BANQUET HALL (P1 & P2)
2020/03/12
Fuqing Resort Yonghong Hotspring

Fuqing Resort Yonghong Hotspring

Fuqing Resort Yonghong Hotspring
2020/03/12
Tentang Kami
DOORFOLD Door Doorét
Doorfold nyaéta perusahaan anu mayar pisan perhatian pikeun kualitas produk. Tina pilihan bahan baku, desain, pikeun ngalengkepan pakét, kami teras ngalakukeun kontrol kualitas anu ketat nalika nuturkeun sistem produksi internasional.
Produk urang dibuktikeun tahan tahan waktos sareng seueur populer di kalangan para palanggan anu gaduh hotel hotél, arsiték anu sohor sareng saterasna. Dugi ka ayeuna, kami parantos lulus sertifikasi kualitas standar ISO 9001.

Kalayan langkung ti 15 taun pangalaman dina tembok partisi tilepan sareng ngageser sareng témbok témbok dorongan, Doorfold parantos ngumpulkeun pangalaman sareng kaahlian anu saé pikeun nyayogikeun para nasabah pikeun produk kualitas anu alus teuing sareng mastikeun para nasabah nampi jasa anu saé pikeun minuhan sarat tinangtu.
Anjeun wilujeng sumping ngadatangan pabrik urang atanapi ngirim kami nanyakeun iraha wae.
GET DI NGUMUNGAN US
Ngan tinggalkeun nomer email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak ku kituna kami tiasa ngirim anjeun kutip gratis pikeun desain kami seueur.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese