Produkte
&Qëllimi ynë është të kënaqim klientët tanë me saktësi të lartë dhe cilësi të besueshme për të siguruar që çdo klient mund të ndjehet rehat dhe i sigurt me mallrat tona në produktet e tyre. Produktet tona gjejnë gjerësisht aplikimet e tyre nga tregu për shkak të pronave të këndshme. Ata kanë shumë karakteristika që garantojnë popullarizimin dhe aplikimin.
LEXO MË SHUMË
mure me ndarje xhami pa rrëshqitje për zyra

mure me ndarje xhami pa rrëshqitje për zyra

mure me ndarje xhami pa rrëshqitje për zyra. Ky produkt ka emetim më të ulët të gazrave të dëmshëm në mjedis. Mund të luajë një rol të rëndësishëm në zvogëlimin e gjurmës së karbonit. Doorfold është prodhuar duke përdorur mjete dhe pajisje inovative sipas tendencave dhe stileve të fundit të tregut. Produkti nuk përmban materiale toksike si merkur dhe metale të tjera të rrezikshme për mjedisin. Ai përmban vetëm përbërës kimikë që janë përgjegjës për ngjyrën e dritës së saj, të cilat nuk janë të dëmshme për përdoruesit dhe mjedisin.
0 views· 2020/06/01
2020 Muri më i mirë i ndarjeve me lëvizje akustike të palosshme

2020 Muri më i mirë i ndarjeve me lëvizje akustike të palosshme

2020 muret më të popullarizuara të ndarjes xhami rrëshqitëse dhe ndarje palosëse akustike me rrëshqitje me çmim konkurrues, kontaktoni Doorfold
0 views· 2020/06/01
Kinë Folding Acoustic ndarëse të luajtshme mur Prodhuesi

Kinë Folding Acoustic ndarëse të luajtshme mur Prodhuesi

Kinë Folding Acoustic ndarëse të luajtshme mur Prodhuesi. Muri i palosshëm i ndarjeve të luajtshme akustike Ky produkt ka cilësi unike anti-bakteriale dhe është natyrisht hipoallergjik, prandaj e bën atë ideal për lëkurë të ndjeshme ose të prirur ndaj alergjisë. Me instalimin e, kanë rritur shitjet e saj. Folding mur ndarëse lëvizëse akustike Produkti siguron qëndrueshmërinë e strukturave të përhershme, megjithatë është i lehtë dhe i lëvizshëm, i cili është krejtësisht i përshtatshëm për përdorim në natyrë.
0 views· 2020/06/01
Dhoma komerciale Muri ndarës i lëvizshëm me palosje akustike

Dhoma komerciale Muri ndarës i lëvizshëm me palosje akustike

Dhoma komerciale Muri ndarës i lëvizshëm me palosje akustike. Produkti siguron prodhim më të lartë të vëllimit. Investimi në këtë produkt krijon një burim të vlefshëm për vëllime të mëdha prodhimi, i cili nga ana tjetër, do të rrisë përfitueshmërinë. Produkti ka jetë të gjatë shërbimi, duke bërë të mundur përdorimin me kohë të gjatë.
0 views· 2020/06/01
shërbim
Përfundim i personalizuar
Ne do t'ju ndjekim gjatë gjithë procesit të krijimit të zgjidhjes, nga komunikimi para shitjes, dizenjimi, prodhimi, dërgesa deri tek instalimi.
Ne ofrojmë skica të projektimit CAD dhe 3D. Ne kryejmë tre faza të QC për të siguruar cilësinë e produktit.
Ne kemi ndjekur gjithmonë rregullat e standardizimit për një proces të rreptë prodhimi, duke kursyer kohë dhe kosto për të dy palët dhe duke sjellë përfitime maksimale për ju.
Ju mirëpresim ngrohtësisht të vizitoni fabrikën tonë.
Menaxheri ynë i caktuar i projektit do të udhëheqë dhe mbaj projektin drejt dhe drejtuar duke identifikuar burimet e kërkuara, duke rregulluar dhe kontaktuar me ju në emër të kontraktuesit të përgjithshëm;
Ne do të rishikojmë buxhetet, planet dhe vizatimet dhe do të bëjmë vizita në sitvlerësime për të përcaktuar fushën dhe nevojat e projektit për të propozuar qasjen më të mirë;
Menaxheri ynë i caktuar i projektit do të udhëzojë dhe mbajë projektin duke funksionuar duke identifikuar burimet e kërkuara, rregullimin.
Rast
Ne jemi zhytur plotësisht në botën e produktit të klientëve tanë. Por ne thjesht nuk zhytemi në tiparet specifike të sektorit; ne gjithashtu përfshijmë thellë në pyetje të tilla si: "makesfarë i emocionon klientët e klientëve tanë?" "Si mund të shkaktojmë dëshirën për blerjen e konsumatorit përfundimtar?" Kjo është ajo që ne do të bëjmë me ju. Kjo është mënyra se si ne e kthejmë projektin tuaj në projektin tonë.
LEXO MË SHUMË
Rastet e ndërlidhura

Rastet e ndërlidhura

Rastet e ndërlidhura
101 views· 2020/03/12
HOTELI TIANYUAN (XIAMEN) -GALLI BALLKET BANCET (P1 & P2)

HOTELI TIANYUAN (XIAMEN) -GALLI BALLKET BANCET (P1 & P2)

HOTELI TIANYUAN (XIAMEN) -GALLI BALLKET BANCET (P1 & P2)
102 views· 2020/03/12
Vendpushimet Fuqing Yonghong Hotspring

Vendpushimet Fuqing Yonghong Hotspring

Vendpushimet Fuqing Yonghong Hotspring
35 views· 2020/03/12
Muzeu Shandong Zibo Liuli

Muzeu Shandong Zibo Liuli

Muzeu Shandong Zibo Liuli
47 views· 2020/03/12
Rreth Nesh
DOORFOLD Ndarje
Doorfold është një kompani që i kushton shumë vëmendje cilësisë së produktit. Nga përzgjedhja e lëndëve të para, modelimi, deri tek kompletimi i paketave, ne gjithmonë kryejmë kontroll të rreptë të cilësisë duke ndjekur sistemin e prodhimit ndërkombëtar.
Prodhimet tona janë vërtetuar se i rezistojnë provës së kohës dhe janë gjerësisht të njohura në mesin e klientëve që janë pronarë të hoteleve me yje, arkitektë të famshëm etj. Deri më tani, ne kemi kaluar certifikimin ndërkombëtar ISO 9001 të cilësisë.

Me mbi 15 vjet përvojë në industrinë e mureve të ndarjes së palosshme dhe rrëshqitëse dhe industrinë e mureve të luajtshëm, Doorfold ka grumbulluar përvojë dhe ekspertizë të pasur për t'u ofruar klientëve produkte me cilësi të shkëlqyera dhe të sigurojë që klientët të marrin shërbimin më të mirë për të përmbushur kërkesat e veçanta.
Jeni të mirëpritur të vizitoni fabrikën tonë ose të na dërgoni një hetim në çdo kohë.

GET Merrni në TOUCH ME US

Thjesht lini emailin tuaj ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit, në mënyrë që të mund t'ju dërgojmë një kuotë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!

Zgjidhni vendin ose rajonin tuaj