PRODUKTET
Qëllimi ynë është të kënaqim klientët tanë me saktësi të lartë dhe cilësi të besueshme për të siguruar që çdo klient të mund të ndihet rehat dhe i sigurt me mallrat tona në aplikimet e tyre. Produktet tona gjejnë gjerësisht aplikimet e tyre nga tregu për shkak të vetive të këndshme. Ato kanë shumë veçori që garantojnë popullarizimin dhe aplikimin.
LEXO MË SHUMË
Mur ndarës i palosshëm akustik i lëvizshëm për dhomën e mbledhjeve DF-100

Mur ndarës i palosshëm akustik i lëvizshëm për dhomën e mbledhjeve DF-100

Hoteli Tianyuan (Xiamen), ndarësit më të fundit të dhomave të mëdha komerciale me strukturë çelik inox, i lehtë për t'u instaluar, i zbatueshëm për dekorimin e qendrës së ekspozitës. Doorfold ka shërbyer për qendrat globale të ekspozitës me mur ndarës të papërshkueshëm nga zëri, akustik dhe dekorativ
Mur i lëvizshëm akustik i tipit DF-100

Mur i lëvizshëm akustik i tipit DF-100

Kostoja dhe disponueshmëria e hapësirës janë të çmuara dhe maksimizimi i çdo metër katror është jetik në hotelet, zyrat, qendrat e ekspozitës, studiot, institucionet arsimore, etj.Këtu hyjnë ndarësit tanë rrëshqitës të mureve. Siç tregohet, gjashtë ndarje Doorfold formojnë gjashtë dhoma VIP. Nëse nevojitet një hapësirë ​​e madhe, këto ndarje mund të grumbullohen në zonën e ruajtjes.Dizajni i derës së xhepit është i njëjtë me dizajnin e panelit. Të gjitha funksionet bazohen në gjurmët e drejtuara të treguara në planimetrinë.
Mur ndarës akustik i lëvizshëm i palosshëm për hotelin Yun Lan Bay

Mur ndarës akustik i lëvizshëm i palosshëm për hotelin Yun Lan Bay

Ndarëse e sallës së konventave, furnizimi më i mirë i fabrikës për muret ndarëse të lëvizshme, përshtatja e përsosur me dhomën e mbledhjeve me çmim konkurrues, sigurim cilësie, shpërndarje të shpejtë.
Hoteli Tianyuan (Xiamen)

Hoteli Tianyuan (Xiamen)

Hoteli Tianyuan (Xiamen), ndarësit më të fundit të dhomave të mëdha komerciale me strukturë çelik inox, i lehtë për t'u instaluar, i aplikueshëm për dekorimin e qendrës së ekspozitës.
SHËRBIMI

Mbarimi i personalizuar i murit ndarës me palosje

Me porosiPaneli akustikl dhe Movable Partition Wall, Ne do t'ju ecim në të gjithë procesin e krijimit të zgjidhjeve, nga komunikimi para shitjes, projektimi, prodhimi, dërgesa deri te instalimi.


Ne ofrojmë skica të dizajnit CAD dhe 3D. Ne kryejmë tre faza të QC për të siguruar cilësinë e produktit.


Ne kemi ndjekur gjithmonë rregullat e standardizimit për një proces prodhimi rigoroz, duke kursyer kohë dhe kosto për të dyja palët dhe duke sjellë përfitime maksimale për ju.


Ju mirëpresim ngrohtësisht të vizitoni fabrikën tonë për të mësuar rreth tonë Paneli akustik dhe Mur ndarës i lëvizshëm modelet e prodhimit dhe prodhimit.

Menaxheri ynë i caktuar i projektit do ta drejtojë dhe do ta mbajë projektin në funksion duke identifikuar burimet e kërkuara, duke rregulluar dhe kontaktuar me ju në emër të kontraktorit të përgjithshëm;

Ne do të shqyrtojmë buxhetet, planet dhe vizatimet dhe do të kryejmë vizita në terren& vlerësimet për të përcaktuar qëllimin dhe nevojat e projektit për të propozuar qasjen më të mirë;

Menaxheri ynë i caktuar i projektit do ta drejtojë dhe do ta mbajë projektin në funksion duke identifikuar burimet e nevojshme, duke rregulluar.

RAST

Ne jemi zhytur plotësisht në botën e produkteve të klientëve tanë. Por ne nuk zhytemi vetëm në veçoritë specifike të sektorit; ne gjithashtu thellojmë pyetje të tilla si: "Çfarë i bën klientët e klientëve tanë të emocionuar?" “Si mund të nxisim dëshirën për blerje të konsumatorit fundor?” Kjo është ajo që do të bëjmë me ju. Kështu e kthejmë projektin tuaj në projektin tonë.

Mësoni rreth produkteve që kemi projektuar për ju, si p.shmur ndarës i palosshëm dhemur ndarës i lëvizshëm, etj., dhe ju do të ndjeni dizajnin tonë të kujdesshëm.

LEXO MË SHUMË
Qendra e Udhëheqjes Edge Nairobi Kenia

Qendra e Udhëheqjes Edge Nairobi Kenia

Dy mure ndarëse me lartësi rreth 8 metra dhe gjatësi rreth 27 metra për të ndarë 3 salla për qëllime multifunksionale, 4 dyer xhepi janë gjithashtu të furnizuara nga kompania Doorfold.Ky është paneli i dytë i lartë që instalojmë në Afrikë. Në këtë projekt ne ofrojmë inspektimin e vendit, matjen e vendit dhe gjithashtu bëjmë transportin dhe instalimin për klientin.Më shumë informacion ju lutemi na kontaktoni në më poshtë.
PËR NE

Ndarëse DOORFOLD

Doorfold është një kompani që i kushton shumë rëndësi cilësisë së produktit. Nga përzgjedhja e lëndëve të para, dizajni, deri te paketimi i plotë, ne kryejmë gjithmonë kontroll të rreptë të cilësisë duke ndjekur sistemin ndërkombëtar të prodhimit.

TonaMur ndarës i lëvizshëmproduktet janë vërtetuar se i rezistojnë provës së kohës dhe janë gjerësisht të njohura në mesin e klientëve që janë pronarë të hoteleve me yje, arkitektë të famshëm etj. Deri më tani, ne kemi kaluar certifikimin ndërkombëtar të cilësisë ISO 9001.Me mbi 15 vjet përvojë në industrinë e mureve ndarëse të palosshme dhe rrëshqitëse dhe të mureve të lëvizshme,Paneli akustik i personalizuar, Doorfold ka grumbulluar përvojë dhe ekspertizë të pasur për t'u ofruar klientëve produkte me cilësi të shkëlqyera dhe për të siguruar që klientët të marrin shërbimin më të mirë për të përmbushur kërkesat e veçanta.

Jeni të mirëpritur të vizitoni fabrikën tonë ose të na dërgoni pyetje në lidhje me çmimet e produkteve si p.shmur ndarës i palosshëmdhe mur ndarës celular në çdo kohë.

LIKONI ME NE
Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj