Сервис

Ги обезбедуваме најдобрите решенија за сегментација на просторот. Од 2014 година, Doorfold е посветен на развивање проникливи и креативни решенија кои создаваат трајна вредност за клиентите. Ние сме култура на креативни решавачи на проблеми кои се соочени со предизвици. Затоа ќе продолжиме да работиме напорно за да создадеме нова креативност, да се трудиме да ги решаваме невозможните работи и да ги надминеме очекувањата.

Изработка на подвижни ѕидови на лице место: две решенија за високи панели до повисоки

Без разлика дали работите на проект за поефективно искористување на просторот или ви треба интегриран ѕиден систем, дозволете Doorfold да ви помогне да го сфатите тоа.

Со нашиот професионален пристап со целосна услуга, ќе генерираме распоред за управување со просторот што функционира.

Нашиот процес ќе ве води низ почетната фаза на собирање информации до дизајнирање, управување и инсталирање на нашите сопствени разделувачи.


Нашиот доделен проект менаџер ќе го води и ќе го одржува проектот во функција со идентификување на потребните ресурси, договарање и контактирање со вас во име на главниот изведувач;
Ќе ги прегледаме буџетите, плановите и цртежите и ќе спроведеме посети и проценки на локацијата за да го одредиме обемот и потребите на проектот за да го предложиме најдобриот пристап;
Нашиот проект менаџер ќе го води и ќе го одржува проектот во функција со идентификување на потребните ресурси, уредување
Прилагодена завршница

Ќе ве водиме низ целиот процес на креирање решение, од комуникација пред продажба, дизајн, производство, испорака до инсталација. Обезбедуваме CAD и 3D дизајн скици. Ние вршиме три фази на КК за да обезбедиме квалитет на производот. Секогаш сме ги следеле правилата за стандардизација за ригорозен производствен процес, заштедувајќи време и трошоци за двете страни и донесувајќи максимална корист за вас. Срдечно ви посакуваме добредојде да ја посетите нашата фабрика.


Нашиот доделен проект менаџер ќе го води и ќе го одржува проектот во функција со идентификување на потребните ресурси, договарање и контактирање со вас во име на главниот изведувач;
Ќе ги прегледаме буџетите, плановите и цртежите и ќе извршиме посети на локацијата& проценки за одредување на обемот и потребите на проектот за да се предложи најдобриот пристап;
Нашиот проект менаџер ќе го води и ќе го одржува проектот во функција со идентификување на потребните ресурси, уредување
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS, WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање