Подвижни стаклени прегради

Подвижната стаклена преграда е еден од главните преградни производи на фабриката за преградни ѕидови на вратата. Звучно изолирана подвижна стаклена преграда Doorfold го внесува внатрешниот простор во целосна игра, отелотворувајќи безбедна и звучна приватност, ефективна примена на структурата на просторијата итн. Повеќе детали за подвижниот стаклен лизгачки ѕид на вратата Doorfold, добредојдовте да го проверите преградниот ѕид на подолу и да добиете информации сега.
Акустичен подвижен ѕид од типот DF-100
Акустичен подвижен ѕид од типот DF-100
Цената и достапноста на просторот се скапоцени и максимизирањето на секој квадратен метар е од витално значење во хотелите, канцелариите, изложбените центри, студијата, образовните установи итн.Тоа е местото каде што доаѓаат нашите лизгачки ѕидни прегради. Како што е прикажано, шест прегради на вратата формираат шест ВИП соби. Ако е потребен голем простор, овие партиции може да се наредени во просторот за складирање.Дизајнот на џебната врата е ист како дизајнот на панелот. Сите функции се засноваат на водените патеки прикажани во планот на подот.
Најдобри прилагодени лизгачки стаклени преградни ѕидови за канцеларија за 2020 година
Најдобри прилагодени лизгачки стаклени преградни ѕидови за канцеларија за 2020 година
Канцелариски прегради со лизгачки стаклени прегради Doorfold 2020 и професионални лизгачки стаклени преградни ѕидови за глобални клиенти, конкурентна фабричка цена, бесплатно dropshipping, не пропуштајте!
Фабрика за преградни ѕидови за преградни ѕидови за прегради за стакло канцеларија
Фабрика за преградни ѕидови за преградни ѕидови за прегради за стакло канцеларија
Извори за прегради за канцелариски простор? Контактирајте го најдобриот кинески производител на канцелариски ѕидни партиции, Фабриката за прегради за врати и добијте понуда сега.
Најпродавана лизгачка стаклена преграда за 2020 година, Производство на лизгачки стаклени преградни ѕидови
Најпродавана лизгачка стаклена преграда за 2020 година, Производство на лизгачки стаклени преградни ѕидови
Лов за лизгачка стаклена преграда? Најпродавани преградни преградни ѕидови од 2020 година во фабриката за преградни ѕидови Doorfold, контактирајте со нас и нарачајте услуга за производство на лизгачки стаклени прегради сега.
Канцелариски прегради со лизгачки стаклени прегради Брзо испуштање
Канцелариски прегради со лизгачки стаклени прегради Брзо испуштање
Doorfold им нуди на глобалните клиенти подвижни системи за стаклени ѕидови и прилагодени стаклени преградни ѕидови за канцелариска услуга, контактирајте не за еднократно решение& цитат.
Најдобар подвижен акустичен преклопен преграден ѕид за 2020 година
Најдобар подвижен акустичен преклопен преграден ѕид за 2020 година
Најпопуларните лизгачки стаклени преградни ѕидови за 2020 година и акустична лизгачка преклопна преграда по конкурентна цена, контактирајте со Doorfold
Добавувач на подвижни внатрешни преградни преградни преградни ѕидови во ресторанот ВИП соба за поделба
Добавувач на подвижни внатрешни преградни преградни преградни ѕидови во ресторанот ВИП соба за поделба
Ресторан ВИП делител на соби. Doorfold е компанија која плаќа многу внимание на квалитетот на производот. Од избор на суровини, дизајн, до комплетен пакет, ние секогаш вршиме строга контрола на квалитетот додека го следиме меѓународниот производствен систем. Нашите производи се докажани дека го издржуваат тестот на времето и се широко популарни меѓу клиентите кои се сопственици на хотели со ѕвезди, познати архитекти и така натаму. Досега имаме положено меѓународен сертификат за квалитет ISO 9001.
Лизгачки стаклени преградни ѕидови без рамка за канцеларија
Лизгачки стаклени преградни ѕидови без рамка за канцеларија
Лизгачки стаклени преградни ѕидови без рамка за канцеларија. Овој производ има помали емисии на штетни гасови во животната средина. Може да игра значајна улога во намалувањето на јаглеродниот отпечаток. Doorfold  се произведува со иновативни алатки и опрема според најновите трендови на пазарот& стилови. Производот не содржи токсични материјали како жива и други метали опасни за животната средина. Содржи само хемиски соединенија кои се одговорни за бојата на неговата светлина, кои не се штетни за корисниците и околината.
Видео за производство на акустична преграда
Видео за производство на акустична преграда
Видео кое прикажува подвижни акустични ѕидови со лизгачки преклопни прегради од производителот на акустични лизгачки преклопни прегради, Guangzhou Doorfold Partition Wall Co.,Ltd.
2020 Најдобар стаклен преграден ѕид Директно снабдување со фабрика за OEM
2020 Најдобар стаклен преграден ѕид Директно снабдување со фабрика за OEM
Барате стаклени канцелариски прегради? Фабриката за преградни ѕидови со преграда на врата е да ја доведе стаклената преграда во целосна репродукција, кликнете на ова видео и проверете ги деталите за нејзиниот преграден ѕид сега.
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање