Производи

Подвижниот преграден ѕид е решение за лесна поделба на внатрешните простори. Без оглед на конструкцијата на зградата, употребата на просторијата, архитектурата и стилот, примената на Doorfold преградите ќе воведат повисоко ниво на естетика, практичност и безбедност за внатрешна употреба.
Акустичен подвижен преклопен преграден ѕид за сала за состаноци DF-100
Акустичен подвижен преклопен преграден ѕид за сала за состаноци DF-100
Хотелот Tianyuan (Xiamen), најнови големи разделувачи на комерцијални простории со структура од нерѓосувачки челик, лесна инсталација, применливи за декорација на изложбениот центар. Doorfold служи за глобални изложбени центри со звукоизолирани, акустични, украсни преградни ѕидови
Акустичен подвижен ѕид од типот DF-100
Акустичен подвижен ѕид од типот DF-100
Цената и достапноста на просторот се скапоцени и максимизирањето на секој квадратен метар е од витално значење во хотелите, канцелариите, изложбените центри, студијата, образовните установи итн.Тоа е местото каде што доаѓаат нашите лизгачки ѕидни прегради. Како што е прикажано, шест прегради на вратата формираат шест ВИП соби. Ако е потребен голем простор, овие партиции може да се наредени во просторот за складирање.Дизајнот на џебната врата е ист како дизајнот на панелот. Сите функции се засноваат на водените патеки прикажани во планот на подот.
Подвижен акустичен преклопен преграден ѕид за хотелот Јун Лан Беј
Подвижен акустичен преклопен преграден ѕид за хотелот Јун Лан Беј
Преграда за конгресна сала, Најдобро фабричко снабдување за подвижен преграден ѕид совршено одговара со сала за состаноци по конкурентна цена, гаранција за квалитет, брза испорака.
Хотелот Тианјуан (Ксиамен)
Хотелот Тианјуан (Ксиамен)
Хотелот Tianyuan (Xiamen), Најнови големи прегради за комерцијални простории со структура од нерѓосувачки челик, лесна инсталација, применливи за декорација на изложбен центар.
Најпродавано снабдување со преградни ѕидови за 2020 година
Најпродавано снабдување со преградни ѕидови за 2020 година
Барате прегради за преградни ѕидови? Контактирајте со фабриката за преградни ѕидови на Doorfold и проверете ги нејзините најпродавани прегради за комерцијални простории за 2020 година по конкурентна фабричка цена.
Лизгачки стаклени преградни ѕидови без рамка за канцеларија
Лизгачки стаклени преградни ѕидови без рамка за канцеларија
Лизгачки стаклени преградни ѕидови без рамка за канцеларија. Овој производ има помали емисии на штетни гасови во животната средина. Може да игра значајна улога во намалувањето на јаглеродниот отпечаток. Doorfold  се произведува со иновативни алатки и опрема според најновите трендови на пазарот& стилови. Производот не содржи токсични материјали како жива и други метали опасни за животната средина. Содржи само хемиски соединенија кои се одговорни за бојата на неговата светлина, кои не се штетни за корисниците и околината.
Акустичен подвижен преграден ѕид за просторија во центарот на изложбата
Акустичен подвижен преграден ѕид за просторија во центарот на изложбата
Нарачан преграден ѕид со преклопување на вратата се применува за акустична подвижна просторија во просторијата во центарот на изложбата, кликнете на неа и добијте детали сега.
Декоративен преграден ѕид нарачана
Декоративен преграден ѕид нарачана
Најдобра фабричка цена за подвижни ѕидови со лизгачки преклопни прегради, услуга за производство на преградна преграда во Guangzhou Doorfold Partition Wall Co., Ltd., не пропуштајте!
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање