Вести

Прекрасните моменти на Doorfold од неодамнешните изложбени места
Прекрасните моменти на Doorfold од неодамнешните изложбени места
Изложбата овде има за цел да промовира брендови, да преговара за соработка и да го прошири пазарот. Обезбедува комуникација лице в лице со групи на клиенти во различни области, овозможувајќи им на сите да имаат сеопфатно разбирање на процесот на производство и принципите на звучна изолација на системите за оперирање ѕидови Doorfold. Ова ќе им овозможи да имаат подобар избор на мобилни преградни производи кои се посоодветни за нивниот простор кога е потребно.За повеќе информации ве молиме контактирајте не на:Лице за контакт: Г-дин Вен Ален (Сопственикот&инженер)Мобилен:+8613138638081Whatsapp: +8613138638081Вечет:+8613138638081Skype: mrwenshaojieЕ-пошта:export@doorfoldpartition.comВеб-страница: Http://www.doorfoldpartition.comТел: +8620 86212630 / 86210840Факс:+8620 86210840Адреса: 1-ви, кат, блок Б, индустриски пат бр. 4, индустриска област Луоганг, улица Јунхе, округ Баијун, Гуангжу, П.Р. Кина
јули 21, 2023
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање