Случаи

Doorfold им обезбеди на своите партнери најфункционална лизгачка партиција и таа влегува на меѓународниот пазар. Со текот на годините, одржува блиски кооперативни односи со познати брендови, да речеме Hilton, Marriott, Shangri-La.
Фукинг Јонгхонг Хотспринг одморалишта
Фукинг Јонгхонг Хотспринг одморалишта
Фукинг Јонгхонг Хотспринг одморалишта
Поврзани случаи
Поврзани случаи
Поврзани случаи
Лидерскиот центар Еџ Најроби Кенија
Лидерскиот центар Еџ Најроби Кенија
Два преградни ѕида со висина од околу 8 метри и должина од околу 27 метри за поделба на 3 сали за мултифункционална намена, 4 џебни врати исто така ги набавува компанијата Doorfold.Ова е втора висока плоча што ја инсталиравме во Африка. Во овој проект обезбедуваме инспекција на локацијата, мерење на локацијата и исто така вршиме испорака и инсталација за клиентот.Повеќе информации ве молиме контактирајте не на подолу.
ХОТЕЛ ТИЈАНЈУАН (КСАМЕН)-КОНВЕНЦИСКА САЛА (Р3)
ХОТЕЛ ТИЈАНЈУАН (КСАМЕН)-КОНВЕНЦИСКА САЛА (Р3)
ХОТЕЛ ТИЈАНЈУАН (КСАМЕН)-КОНВЕНЦИСКА САЛА (Р3)
Меѓународен конгресен и изложбен центар Хаику
Меѓународен конгресен и изложбен центар Хаику
Меѓународен конгресен и изложбен центар Хаику
ХОТЕЛ ЛЕЈАН
ХОТЕЛ ЛЕЈАН
ХОТЕЛ ЛЕЈАН
Хаику Мериот
Хаику Мериот
Хаику Мериот
РЕСТОРАН ЗА МОРСКИ ПРОВИ LUCK FORTUNE ВО МАНИЛА, ФИЛИПИНИ
РЕСТОРАН ЗА МОРСКИ ПРОВИ LUCK FORTUNE ВО МАНИЛА, ФИЛИПИНИ
РЕСТОРАН ЗА МОРСКИ ПРОВИ LUCK FORTUNE ВО МАНИЛА, ФИЛИПИНИ
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање