ПРОИЗВОДИ
Нашата цел е да ги задоволиме нашите клиенти со висока прецизност и сигурен квалитет за да се осигураме дека секој клиент може да се чувствува удобно и уверено со нашите производи во нивните апликации. Нашите производи опширно ги наоѓаат своите апликации од пазарот поради убавите својства. Тие имаат многу карактеристики кои гарантираат популаризација и примена.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Акустичен подвижен ѕид од типот DF-100

Акустичен подвижен ѕид од типот DF-100

Цената и достапноста на просторот се скапоцени и максимизирањето на секој квадратен метар е од витално значење во хотелите, канцелариите, изложбените центри, студијата, образовните установи итн.Тоа е местото каде што доаѓаат нашите лизгачки ѕидни прегради. Како што е прикажано, шест прегради на вратата формираат шест ВИП соби. Ако е потребен голем простор, овие партиции може да се наредени во просторот за складирање.Дизајнот на џебната врата е ист како дизајнот на панелот. Сите функции се засноваат на водените патеки прикажани во планот на подот.
Акустичен подвижен преклопен преграден ѕид за сала за состаноци DF-100

Акустичен подвижен преклопен преграден ѕид за сала за состаноци DF-100

Хотелот Tianyuan (Xiamen), најнови големи разделувачи на комерцијални простории со структура од нерѓосувачки челик, лесна инсталација, применливи за декорација на изложбениот центар. Doorfold служи за глобални изложбени центри со звукоизолирани, акустични, украсни преградни ѕидови
Подвижен акустичен преклопен преграден ѕид за хотелот Јун Лан Беј

Подвижен акустичен преклопен преграден ѕид за хотелот Јун Лан Беј

Преграда за конгресна сала, Најдобро фабричко снабдување за подвижен преграден ѕид совршено одговара со сала за состаноци по конкурентна цена, гаранција за квалитет, брза испорака.
Хотелот Тианјуан (Ксиамен)

Хотелот Тианјуан (Ксиамен)

Хотелот Tianyuan (Xiamen), Најнови големи прегради за комерцијални простории со структура од нерѓосувачки челик, лесна инсталација, применливи за декорација на изложбен центар.
СЕРВИС

Прилагодена завршница на преградниот ѕид на преклопување

ПрилагоденоАкустична плочаl и Подвижен преграден ѕид, ќе ве водиме низ целиот процес на креирање решенија, од комуникација пред продажба, дизајн, производство, испорака до инсталација.


Обезбедуваме CAD и 3D дизајн скици. Ние вршиме три фази на КК за да обезбедиме квалитет на производот.


Секогаш сме ги следеле правилата за стандардизација за ригорозен производствен процес, заштедувајќи време и трошоци за двете страни и донесувајќи максимална корист за вас.


Срдечно ви посакуваме добредојде да ја посетите нашата фабрика за да дознаете за нашите Акустичен панел и Подвижен преграден ѕид модели на производство и производство.

Нашиот доделен проект менаџер ќе го води и ќе го одржува проектот во функција со идентификување на потребните ресурси, договарање и контактирање со вас во име на главниот изведувач;

Ќе ги прегледаме буџетите, плановите и цртежите и ќе извршиме посети на локацијата& проценки за одредување на обемот и потребите на проектот за да се предложи најдобриот пристап;

Нашиот проект менаџер ќе го води и ќе го одржува проектот во функција со идентификување на потребните ресурси, уредување.

СЛУЧАЈ

Ние сме целосно нурнати во светот на производите на нашите клиенти. Но, ние не се впиваме само во специфичните карактеристики на секторот; ние, исто така, навлегуваме длабоко во прашања како што се: „Што ги возбудува клиентите на нашите клиенти? „Како можеме да ја поттикнеме желбата за купување на крајниот потрошувач?“ Ова е она што ќе го направиме со вас. Вака го претвораме вашиот проект во наш проект.

Дознајте за производите што ги дизајниравме за вас, како на прпреклопен преграден ѕид имобилен преграден ѕид, итн., и ќе го почувствувате нашиот внимателен дизајн.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Фукинг Јонгхонг Хотспринг одморалишта

Фукинг Јонгхонг Хотспринг одморалишта

Фукинг Јонгхонг Хотспринг одморалишта
Поврзани случаи

Поврзани случаи

Поврзани случаи
Лидерскиот центар Еџ Најроби Кенија

Лидерскиот центар Еџ Најроби Кенија

Два преградни ѕида со висина од околу 8 метри и должина од околу 27 метри за поделба на 3 сали за мултифункционална намена, 4 џебни врати исто така ги набавува компанијата Doorfold.Ова е втора висока плоча што ја инсталиравме во Африка. Во овој проект обезбедуваме инспекција на локацијата, мерење на локацијата и исто така вршиме испорака и инсталација за клиентот.Повеќе информации ве молиме контактирајте не на подолу.
ЗА НАС

Преграда на врата

Doorfold е компанија која посветува многу внимание на квалитетот на производот. Од избор на суровини, дизајн, до комплетен пакет, ние секогаш вршиме строга контрола на квалитетот додека го следиме меѓународниот производствен систем.

НашиотПодвижен преграден ѕидпроизводите се докажани дека го издржуваат тестот на времето и се широко популарни меѓу клиентите кои се сопственици на хотели со ѕвезди, познати архитекти и така натаму. Досега имаме положено меѓународен сертификат за квалитет ISO 9001.Со повеќе од 15 години искуство во индустријата за преклопни и лизгачки преградни ѕидови и подвижни ѕидови,Прилагоден акустичен панел, Doorfold има акумулирано богато искуство и експертиза за да им обезбеди на клиентите производи со одличен квалитет и да им обезбеди на клиентите да ја добијат најдобрата услуга за да ги исполнат одредените барања.

Добредојдени сте да ја посетите нашата фабрика или да ни испратите прашања за цените на производите како што сепреклопен преграден ѕиди мобилен преграден ѕид во секое време.

СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТ СО НАС
Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број во формата за контакт за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашата широка палета на дизајни!
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање