Produk
&Tujuane yaiku supaya bisa marem karo para pelanggan kanthi tliti sing tliti lan dipercaya kanggo mesthekake yen saben pelanggan bisa kepenak lan yakin karo barang-barang sing ana ing produk.Prodhuksi produk kanthi akeh nemokake aplikasi saka pasar amarga properti sing apik. Dheweke duwe akeh fitur sing njamin popularizasi lan aplikasi.
Waca liyane
2020 tembok pemisahan perpustakaan paling apik kanggo didol

2020 tembok pemisahan perpustakaan paling apik kanggo didol

2020 tembok pemisahan perpustakaan paling apik kanggo didol. Doorfold dirancang kanthi nggunakake teknologi lan teknologi sing paling apik. Kita bisa dadi pitulung gedhe ing. Doorfold bakal ngliwati mriksa tikel kaping pindho sadurunge dikirim. Diuji kanthi rapi kanggo njamin kualitase ing paramèter supaya bisa cocog karo model telpon sing wis ditemtokake.
3 tampilan· 2020/06/18
Pemisahan tembok akustik kanggo kelas

Pemisahan tembok akustik kanggo kelas

Pemisahan tembok akustik kanggo kelas. Doorfold diprodhuksi nggunakake bahan mentah kanthi ati-ati. Bahan kasebut bakal diproses ing bagean ngecor lan dening macem-macem mesin kerja kanggo entuk wujud lan ukuran sing dibutuhake kanggo manufaktur perabotan. Produk tetep stabil. Bisa nyerep sinar srengenge sing intensif energi, cahya sing entheng, lan sawetara cahya gawean sadurunge ngowahi energi dadi listrik. Doorfold mekso menehi produk lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.
5 tampilan· 2020/06/18
dinding pemisahan restuaurant khusus sing paling apik kanggo pengunjung

dinding pemisahan restuaurant khusus sing paling apik kanggo pengunjung

dinding pemisahan restuaurant khusus sing paling apik kanggo pengunjung. Guangzhou Doorfold Partition Wall Co, Ltd saiki duwe tim transportasi profesional dhewe kanggo njamin pangiriman produk sing tepat kanggo pelanggan. Amarga duwe tim pengontrol kualitas kanggo mriksa kualitas saben tahapan produksi, produk kasebut kalebu kualitas sing apik. Doorfold ngrampungake kewajiban safety lan standar sing ana gandhengane. Konstruksi lan pangopènan kasebut kanthi ketat ngatasi syarat safety ing Peraturan Keamanan Listrik.
2 tampilan· 2020/06/18
tembok pemisahan tembok partisi China

tembok pemisahan tembok partisi China

tembok pemisahan tembok partisi China. Penciptaan Doorfold selaras karo standar nasional lan internasional, kayata tandha GS, DIN, EN, RAL GZ 430, NEN, NF, BS, utawa ANSI / BIFMA, lsp. Produk ora ana risiko potensial kejut listrik. Wis lulus Ujian Leakage Saiki kanthi mriksa apa saiki bocor tenaga AC / DC mili menyang terminal lemah luwih standar. Doorfold ngalami kanggo nyedhiyakake barang sing apik kanggo para pelanggan.
2 tampilan· 2020/06/18
Layanan
Rampung khusus
Kita bakal nglewati proses nggawe solusi kabeh, saka komunikasi pre-sale, desain, Pabrik, pangiriman menyang instalasi.
Kasedhiya sketsa desain CAD lan 3D. Kita nindakake telung fase QC kanggo njamin kualitas produk.
Kita mesthi ngetutake aturan standarisasi kanggo proses produksi sing ketat, ngirit wektu lan biaya kanggo loro pihak lan nggawa keuntungan maksimal.
Matur nuwun kanthi ramah sampeyan kanggo ngunjungi pabrik kita.
Manajer proyek sing ditugasake bakal nuntun lan njaga proyek lan mlaku kanthi ngenali sumber sing dibutuhake, ngatur lan ngubungi sampeyan ing atas kontraktor umum;
Kita bakal mriksa anggaran, rencana, lan gambar, lan ngunjungi kunjungan situs pambiji kanggo nemtokake skop lan kabutuhan proyek kanggo ngusulake pendekatan paling apik;
Manajer proyek sing ditugasake bakal nuntun lan njaga proyek kasebut kanthi cepet lan bisa digunakake kanthi ngenali sumber sing dibutuhake, ngatur.
KAS
Kita wis kecemplung ing jagad prodhuk pelanggan. Nanging kita ora mung direndhem ing fitur khusus sektor kasebut; kita uga rumangsa jero babagan pitakon kayata: "Apa sing nggawe pelanggan seneng?" "Kepiye kita bisa narik kepinginan tuku konsumen pungkasan?" Iki bakal kita lakoni. Iki minangka cara ngetrapake proyek sampeyan menyang proyek kita.
Waca liyane
Rapat Girang Rapat Yongan

Rapat Girang Rapat Yongan

Rapat Girang Rapat Yongan
72 tampilan· 2020/03/12
Kampung Warisan Dammam Arab Saudi

Kampung Warisan Dammam Arab Saudi

42 tampilan· 2020/01/04
Fuqing Yonghong Hotspring Resorts

Fuqing Yonghong Hotspring Resorts

Fuqing Yonghong Hotspring Resorts
112 tampilan· 2020/03/12
Haikou Marriott

Haikou Marriott

Haikou Marriott
17 tampilan· 2020/03/12
Babagan awake dhewe
DOORFOLD Partition
Doorfold minangka perusahaan sing menehi akeh perhatian kanggo kualitas produk. Saka pilihan bahan mentahan, desain, kanggo ngrampungake paket, kita mesthi nindakake kontrol kualitas sing ketat nalika ngetutake sistem produksi internasional.
Produk kita dibuktekake kanggo tahan wektu lan luwih populer ing antarane para pelanggan sing pemilik hotel bintang, arkitek terkenal lan sapiturute. Nganti saiki, kita wis lulus sertifikat kualitas internasional ISO 9001.

Kanthi luwih saka 15 taun pengalaman ing tembok pemisahan tilas lan geser lan industri tembok sing dipindhah, Doorfold wis nglumpukake pengalaman lan keahlian sing cukup kanggo nyedhiyakake para pelanggan kanthi produk kualitas apik banget lan njamin para pelanggan nampa layanan sing paling apik kanggo nyukupi syarat tartamtu.
Sampeyan tampi ngunjungi pabrik kita utawa ngirim priksa manawa wae.

GET ING NGANGGO BISA US

Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak, supaya kita bisa ngirim kutipan gratis kanggo desain kita.

Pilih negara utawa wilayah sampeyan