aksesoris panel pemisahan kanggo panel trek pemisahan lan rollers kanggo bagean lawang pemisahan penundaan Grosir

KIRIM INQUIRY SAIKI
pengiriman
angkutan laut
KIRIM INQUIRY SAIKI
Kirimake priksaan sampeyan

P: Apa sampeyan duwe pabrik dhewe?

A: Ya, kita 100% pabrikan nyata kanggo aksesoris partisi (pengalaman 13 taun)

 

 

P: Sampeyan wis ngekspor menyang endi?

A: Kita wis diekspor menyang luwih saka 40 negara kalebu (Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika, Australia lan Eropa)

 

Q: Napa partisi Doorfold duwe kinerja insulasi swara sing luwih dhuwur? Apa bedane sistem partisi doorfold lan supplier liyane?

A: Kita duwe desain paten kanggo kinerja insulasi swara sing luwih dhuwur, umume kasus, swara bakal teka saka sambungan panel, nanging partiton doorfold duwe hambatan swara 7 lapisan. Mangga dipriksa rincian ing ngisor iki. 

 

P: Nduwe laporan tes bukti swara pabrik sampeyan? Apa STC?

A: Ya, kita wis nyoba DF-100 TYPE, lan tekan STC53DB. 

P: Kepiye carane nggawe tembok sing bisa dipindhah kedap swara?

A: Tembok sing bisa dipindhah biasane kasusun saka panel dhasar panel segel buld lan panel teleskopik.Panel pisanan yaiku panel segel buld, panel pungkasan yaiku panel teleskopik, deleng diagram kanggo luwih ngerti babagan kinerja insulasi swara sing bisa dipindhah Doorfold.

 

P: Panel digawe saka apa?

A: Mangga dipriksa drawing bagean kanggo sawetara kawruh

 

Q: Apa parameter teknis?

A: Tabel ing kene nuduhake parameter teknis panel partisi tipe DF-100.

 

P: Kepiye cara mbagi ruang kanthi fleksibel?

A: Ing kene kita duwe gambar 3D kanggo mbantu sampeyan ngerti.

 

  

P: Kepiye sistem gantung katon?

A: Punika sistem trek nduwur sirah lan struktur baja ndhukung:

 

 

 

 

 

 

P: Apa jenis sertifikat sing kasedhiya saka perusahaan sampeyan?

A: Kita duwe ISO9001, Swara Test Report lan liyane .......

 

 

P: Apa sampeyan bisa ndhukung instalasi yen kita tuku saka perusahaan sampeyan?

A: Ya, mesthi. Teknisi kita bisa dikirim menyang macem-macem negara kanggo panuntun instalasi yen perlu.

 Kanggo informasi luwih lengkap, bukak: WWW.DOORFOLDPARTITION.COM

 

P: Kepiye tuku saka pabrik Doorfold?

A: Mangga dipriksa diagram kanggo ngerti prosedur pengadaan kita:

 

P: Sapa wong sing kudu dak hubungi, lan apa rincian kontak?

A: Kontak Person: Mr. Allen Wen

Telpon seluler: (+86)13138638081

 

Whatsapp: +8613138638081

SKYPY:MRWENSHAOJIE

Wechat:weninternational

situs web: www.doorfoldpartition.com

Alamat Pabrik: BLOK B, NO.4, JALAN INDUSTRI, AREA INDUSTRI LUOGANG, JUNHE STREET, DISTRIK BAIYUN, KOTA GUANGZHOU, CHINA

Telpon:
(+86) 020 86212630
Telpon:
(+86) 13138638081
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά English English Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan