pintu kaca lipat tanpa bingkai untuk dinding partisi kaca movable partisi kaca geser

KIRIM INQUIRY SAIKI
pengiriman
angkutan laut
Kustomisasi
Logo khusus (Pesanan Minimal: 1 Meter persegi), kemasan khusus (Pesanan Minimal: 1 Meter persegi), Kustomisasi grafis (Pesanan Minimal: 1 Meter persegi)
KIRIM INQUIRY SAIKI
Kirimake priksaan sampeyan

 

 

Fitur kaca movable tanpa bingkai  partisi

 

     The Doorfold ngrancang Sistem Tembok Sliding lipat cocog kanggo aplikasi apa wae sing mbutuhake transparansi, sinar matahari alami lan versatility. Apa tujuane kanggo nyambung utawa misahake, nambah keamanan, nyedhiyakake gangguan utawa insulasi termal kanggo lingkungan njero ruangan, solusi Doorfold kasedhiya ing macem-macem konfigurasi kanggo nyukupi syarat desain sampeyan.

 

     Partisi kaca movable doorfold didhukung ing trek saka ndhuwur— ora ana trek lantai sing dibutuhake, panel kaca dipasang nganggo pin lantai nalika mbukak kanggo njaga keamanan lan tetep panel.

    1000 kanggo 1100mm jembaré saka ndhuwur lan ngisor aluminium clip kanggo terus 12mm nglukis kaca tempered lan hardware.

Jembar: 500mm - 1100mm maksimum.

Ketebalan panel:32 mm

Dhuwur: Nganti 3000mm.

Bobot: rata-rata 32,00Kg / m2 kanggo kabeh panel

Panel Joint: Sambungan pvc bening

Rampung: anodized utawa elektroforesis utawa powder coating kanggo kabeh komponen aluminium kapapar kasedhiya ing sawetara saka sudhut werna standar minangka dibutuhake.

Hardware lan aksesoris: gagang baja tahan karat lan engsel. rincian liyane hubungi sales person kita.

Insulasi swara: Kinerja: Babagan STC 15Db

                   Tampilan bagean saka panel

 

Ndhukung struktur baja lan sistem gantung

 

 

 

 

 

 

 

 

Telpon:
(+86) 020 86212630
Telpon:
(+86) 13138638081
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά English English Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan