Kasus

Doorfold wis nyedhiyakake mitra kanthi partisi geser sing paling fungsional lan mlebu ing pasar internasional. Swara taun, wis njaga hubungan koperasi sing cedhak karo merek terkenal, ujare Hilton, Marriott, Shangri-La.
Pusat Kepemimpinan Edge Nairobi Kenya
Pusat Kepemimpinan Edge Nairobi Kenya
Loro tembok partisi kanthi dhuwur udakara 8 meter lan dawane udakara 27 meter kanggo mbagi 3 aula kanggo tujuan multifungsi, 4 lawang kanthong uga diwenehake dening perusahaan Doorfold.Iki minangka panel dhuwur nomer loro sing kita pasang ing Afrika. Ing proyek iki, kita nyedhiyakake inspeksi situs, pangukuran situs lan uga kita ngirim lan instalasi kanggo klien.Informasi liyane hubungi kita ing ngisor iki.
THE TIANYUAN HOTEL(XIAMEN)-CONVENTION HALL (P3)
THE TIANYUAN HOTEL(XIAMEN)-CONVENTION HALL (P3)
THE TIANYUAN HOTEL(XIAMEN)-CONVENTION HALL (P3)
Pusat Konvensi lan Pameran Internasional Haikou
Pusat Konvensi lan Pameran Internasional Haikou
Pusat Konvensi lan Pameran Internasional Haikou
HOTEL LEYAN
HOTEL LEYAN
HOTEL LEYAN
Haikou Marriott
Haikou Marriott
Haikou Marriott
LUCK FORTUNE SEAFOOD RESTAURANT IN MANILA PHILIPPINE
LUCK FORTUNE SEAFOOD RESTAURANT IN MANILA PHILIPPINE
LUCK FORTUNE SEAFOOD RESTAURANT IN MANILA PHILIPPINE
Mekkah Banquet Hall of Saudi Arabia
Mekkah Banquet Hall of Saudi Arabia
Mekkah Banquet Hall of Saudi Arabia
PERPUSTAKAAN KOLEJ DE LA SALLE LIPA
PERPUSTAKAAN KOLEJ DE LA SALLE LIPA
PERPUSTAKAAN KOLEJ DE LA SALLE LIPA
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan