Produk
&Tujuane yaiku supaya bisa marem karo para pelanggan kanthi tliti sing tliti lan dipercaya kanggo mesthekake yen saben pelanggan bisa kepenak lan yakin karo barang-barang sing ana ing produk.Prodhuksi produk kanthi akeh nemokake aplikasi saka pasar amarga properti sing apik. Dheweke duwe akeh fitur sing njamin popularizasi lan aplikasi.
Waca liyane
Produsen Tembok Pemisahan Profesional Layanan Dinding Partisi OEM & ODM

Produsen Tembok Pemisahan Profesional Layanan Dinding Partisi OEM & ODM

Tembok pemisahan Doorfold yaiku desain ilmiah. Dirancang kanthi tliti kanggo nambah kualitas dening para desainer sing wis akeh pengalaman nggawe aksesoris dekorasi tembok tembok partisi hotel sing inovatif lan unik.
2020/10/23
video produsen partisi akustik

video produsen partisi akustik

Video nampilake tembok akustik sing bisa dialihake saka partisi lipat geser saka produsen partisipasi lempitan akustik, Guangzhou Doorfold Partition Wall Co., Ltd.
2020/08/12
Ngusapake Partition Dinding kanggo Pabrik Dinding Partai Bestai Hotel

Ngusapake Partition Dinding kanggo Pabrik Dinding Partai Bestai Hotel

2020 tembok pemisahan hotel paling apik lan layanan tembok pemisahan kamar mandeg siji-mandeg ing pabrik partisi Doorfold, pangiriman cepet, biaya murah, entuk info.
2020/08/12
Pemisahan Dinding Kaca Pemisahan Tembok Tembok dinding

Pemisahan Dinding Kaca Pemisahan Tembok Tembok dinding

Sourcing kanggo partisi ruang kantor? Hubungi pabrikan partai tembok kantor paling apik ing China, Pabrik Pemisahan Doorfold lan entuk kutipan saiki.
2020/08/12
Layanan
Rampung khusus
Kita bakal nglewati proses nggawe solusi kabeh, saka komunikasi pre-sale, desain, Pabrik, pangiriman menyang instalasi.
Kasedhiya sketsa desain CAD lan 3D. Kita nindakake telung fase QC kanggo njamin kualitas produk.
Kita mesthi ngetutake aturan standarisasi kanggo proses produksi sing ketat, ngirit wektu lan biaya kanggo loro pihak lan nggawa keuntungan maksimal.
Matur nuwun kanthi ramah sampeyan kanggo ngunjungi pabrik kita.
Manajer proyek sing ditugasake bakal nuntun lan njaga proyek lan mlaku kanthi ngenali sumber sing dibutuhake, ngatur lan ngubungi sampeyan ing atas kontraktor umum;
Kita bakal mriksa anggaran, rencana, lan gambar, lan ngunjungi kunjungan situs pambiji kanggo nemtokake skop lan kabutuhan proyek kanggo ngusulake pendekatan paling apik;
Manajer proyek sing ditugasake bakal nuntun lan njaga proyek kasebut kanthi cepet lan bisa digunakake kanthi ngenali sumber sing dibutuhake, ngatur.
KAS
Kita wis kecemplung ing jagad prodhuk pelanggan. Nanging kita ora mung direndhem ing fitur khusus sektor kasebut; kita uga rumangsa jero babagan pitakon kayata: "Apa sing nggawe pelanggan seneng?" "Kepiye kita bisa narik kepinginan tuku konsumen pungkasan?" Iki bakal kita lakoni. Iki minangka cara ngetrapake proyek sampeyan menyang proyek kita.
Waca liyane
Kasus sing gegandhengan

Kasus sing gegandhengan

Kasus sing gegandhengan
2020/03/12
TIANYUAN HOTEL (XIAMEN) -GRAND BANQUET HALL (P1 & P2)

TIANYUAN HOTEL (XIAMEN) -GRAND BANQUET HALL (P1 & P2)

TIANYUAN HOTEL (XIAMEN) -GRAND BANQUET HALL (P1 & P2)
2020/03/12
Fuqing Yonghong Hotspring Resorts

Fuqing Yonghong Hotspring Resorts

Fuqing Yonghong Hotspring Resorts
2020/03/12
Babagan awake dhewe
DOORFOLD Partition
Doorfold minangka perusahaan sing menehi akeh perhatian kanggo kualitas produk. Saka pilihan bahan mentahan, desain, kanggo ngrampungake paket, kita mesthi nindakake kontrol kualitas sing ketat nalika ngetutake sistem produksi internasional.
Produk kita dibuktekake kanggo tahan wektu lan luwih populer ing antarane para pelanggan sing pemilik hotel bintang, arkitek terkenal lan sapiturute. Nganti saiki, kita wis lulus sertifikat kualitas internasional ISO 9001.

Kanthi luwih saka 15 taun pengalaman ing tembok pemisahan tilas lan geser lan industri tembok sing dipindhah, Doorfold wis nglumpukake pengalaman lan keahlian sing cukup kanggo nyedhiyakake para pelanggan kanthi produk kualitas apik banget lan njamin para pelanggan nampa layanan sing paling apik kanggo nyukupi syarat tartamtu.
Sampeyan tampi ngunjungi pabrik kita utawa ngirim priksa manawa wae.
GET ING NGANGGO BISA US
Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak, supaya kita bisa ngirim kutipan gratis kanggo desain kita.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese